Новото имение на Обама е от този свят

405
Advertisements
Obama's New Home Is What Heaven Looks Like
usplash.com

Новата резиденция на семейство Обама в богаташкия квартал Калорама във Вашингтон е зашеметяваща тухлена къща от 20-те години на миналия век. След края на президентския мандат на Барак Обама бившето първо семейство закупи имота за 8,1 млн. долара. Оттогава семейство Обама е превърнало тази къща в свой нов дом, оборудван с най-съвременни удобства и луксозен интериор.

Разположен в сърцето на Вашингтон, квартал Калорама е дом на някои от най-значимите жители на града, включително чуждестранни високопоставени лица и политически елит. Този исторически и очарователен квартал е известен с красивата си архитектура, поддържаните тревни площи и оформените с дървета улици. Новата къща на семейство Обама идеално се вписва в този живописен квартал, съчетавайки класически дизайнерски елементи с модерни удобства.

 

Главният вход

The Front Door
pexels.com

При влизането в новата резиденция на Обама в квартал Калорама не може да се пренебрегне величието на главния вход. Входът е обозначен с масивна врата от ковано желязо, която е едновременно внушителна и приканваща. Сложният дизайн на вратата е истинско произведение на изкуството, с богато украсени детайли и здрави панти, които свидетелстват за нейната издръжливост.

Елегантността на входа се допълва от стенните свещници, които обграждат вратата. Тези осветителни тела не само осигуряват достатъчно светлина, но и служат като декоративни акценти, които допълват цялостната естетика на къщата. Топлият блясък, излъчван от свещниците, създава приветлива атмосфера, която приканва посетителите да влязат вътре..

1 of 42

Advertisement