Megszakadt az esküvő: a nő aggodalmai a menyasszony miatt a ceremónia leállításához vezet

1271
Advertisements
Woman Notices Something Odd With The Bride, Immediately Stops Son's Wedding
freepik.com

Janenek állandóan kellemetlen érzése volt Tracyvel kapcsolatban azóta, hogy először találkoztak. Nem tudta pontosan megfogalmazni, mi az, ami miatt bizonytalan volt, de valami egyszerűen nem stimmelt. Próbálta lerázni a kétségeit, és támogató lenni a fiúja kapcsolatával kapcsolatban, de az érzés kitartott.

Az esküvő napján, amikor a ceremónia zajlott, Jane észrevett valamit Tracyvel kapcsolatban, ami miatt elszorult a szíve. Hirtelen mindennek helyére került, és rájött, mi volt az, ami egész idő alatt zavarta. Gondolkodás nélkül felállt, és megszakította a ceremóniát, felkavarva a vendégeket és veszélyeztetve a fiának a nagy napját.

Annak ellenére, hogy az első sokk és zavar után, hamar kiderült, hogy Jane-nek igaza volt, hogy megszólalt. Az aggodalmai jogosak voltak, és végül is jobb volt azokat kezelni, mielőtt túl késő lett volna. Bár az esemény az adott pillanatban zavaró volt, végül mindenki számára jobb eredményre vezetett.

 

 Miért érzett kényszerítést, hogy mondjon valamit?

She Had To Say Something
usplash.com

Annak ellenére, hogy Jane-nek fenntartásai voltak, optimistán döntött, és remélte a legjobbakat a fiának a házasságával kapcsolatban. Azonban, amikor az esküvői ceremónia elkezdődött, Jane türelme elfogyott, és már nem tudta tovább magában tartani az aggodalmait. Észrevett valamit, amit mások is észrevehették volna, és habozás nélkül felállt, és véget vetett a ceremóniának. Azonnali cselekvésre kényszerítve Jane megszólalt, és hangja visszhangzott az egész helyszínen, miközben kifejezte az aggodalmait.

1 of 39

Advertisement