Hírességek És Szuperautóik. Milyen Autókkal Járnak A Sztárok?

964
Advertisements
usplash.com

Autók. Ki ne szeretné őket? Ezek a karcsú, gyönyörű úti vadak mindenki által imádottak, ideértve azokat az embereket is, akiket mindenki imád – a hírességeket.

A hírességek ugyanúgy szeretik az autóikat, mint bárki más, és mivel sokuknak hatalmas vagyonuk van, valójában minden autós álmukat valóra tudják váltani. Jerry Seinfeld olyan ember, aki nagyszerű példája annak, hogy egy ember teljesíti autós álmait. Többmilliós autógyűjteménye mindent tartalmaz a Fordtól a Ferrarikig és minden közöttük lévőt.

Ebben a cikkben megismerhetjük, hogy milyen autómárkákat és gyűjteményeket kedvelnek a hírességek, és mi az, ami ezekben a luxusautókban annyira vonzza őket.

 

1. Floyd Mayweather – Bugatti Grand Sport

freepik.com

Gyártás Éve: 2011

Becsült érték: 2 millió dollár*

Aki igazán ismeri Floyd Mayweather-t, az tudja, hogy ő egy nagy Bugatti rajongó. Vissza 2017-ben bejelentette, hogy eladja a Bugatti Veyron-ját, ami mellesleg nem volt az első az autójai között. Végül két Bugatti Veyron-ját adta el, egy ezüst-fehér külsővel, a másik pedig matt fehér. Mindkettő Veyron Super Sport, 2011-es kiadás volt. Matt fehérre festették őket, piros-fehér belsővel.

Az ő Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-je egy 8 literes W16-os motorral rendelkezik, 1 000 lóerővel és 922 font-lábnyi nyomatékkal. A bokszoló szuperautója akár 254,04 mérföld/óra sebességre is képes, bár az újabb modellek akár 300 mérföld/óra sebességre is képesek. Floyd-nak jelenleg több mint 3 Bugatti-ja van. Hogy miért rajong ennyire a márkáért, azt nem tudjuk, de ha Bugatti, akkor valószínűleg Floyd-nak is van belőle.

1 of 25

Advertisement