Celebrități Și Supercarurile Lor. Ce Mașini Dețin Stelele?

55103
Advertisements
@Netflix/Twitter.com
usplash.com

Mașinile. Cine nu le iubește? Acele bestii elegante și frumoase de pe drumuri sunt adorate de toată lumea, inclusiv de oamenii adorați de toți – celebritățile.

Celebritățile iubesc mașinile lor la fel de mult ca orice altă persoană și, deoarece mulți dintre ei au averi uriașe, reușesc să-și îndeplinească toate visele cu privire la automobile. Un om ca Jerry Seinfeld este un exemplu grozav de om care trăiește visul său cu mașini. Colecția sa de mașini în valoare de milioane de dolari are totul, de la Ford la Ferrari și orice altceva se află între ele.

În acest articol, vom descoperi automobilele preferate ale celebrităților noastre iubite, mărcile lor preferate, colecțiile de preț și ceea ce anume le face să se simtă atrași de aceste mașini de lux.

 

1. Floyd Mayweather – Bugatti Grand Sport

freepik.com

Anul Fabricatiei: 2011

Valoare estimată: 2 milioane de dolari*

Oricine îl cunoaște cu adevărat pe Floyd Mayweather știe că este un mare fan Bugatti. În 2017 a anunțat că va vinde Bugatti Veyron-ul său, care nu a fost primul, de altfel. Ei bine, în cele din urmă a vândut două Bugatti Veyron, unul cu o finisare exterioară alb-argintie, iar celălalt mat-alb. Ambele erau Veyron Super Sports, ediția din 2011. Au fost vopsite în alb mat, cu interior roșu/alb.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-ul său vine cu un motor W16 de opt litri, cu o putere de 1.000 de cai putere și un cuplu de 922 de livre-forță. Super-mașina boxerului poate atinge viteze de până la 254,04MPH, cu toate acestea, modelele mai noi pot ajunge la 300MPH. Floyd are mai mult de 3 Bugatti-uri în acest moment. De ce este atât de atașat de această marcă, nu știm, dar dacă este un Bugatti, probabil că Floyd îl are.

1 of 25

Advertisement